Dispositivi & Accessori
Pizza met parmaham en walnoten
Prep. 30min
Totale 28h
2 stuks
Ingredienti
Starter
-
gedroogde gist3 g
-
water350 g
-
Italiaanse bloem Type 00300 g
-
suiker10 g
Deeg
-
Italiaanse bloem Type 00125 g
-
griesmeel75 g
-
extra vergine olijfolie15 g
-
zout12 g
-
water250 g
-
azijncitroensap30 g
Pizza
-
olijfolie
-
olijfolie30 g
-
teentje knoflook1
-
300 g witloof, in repenroodlof (radicchio), in repen (zie tip)300 g
-
zout2 snuifjes
-
mozzarella geraspt200 g
-
peper, gemalen1 snuifje
-
griesmeel om te bestuiven
-
olijfolie2 el
-
parmaham gesneden150 g
-
walnoten, gehakt50 g
-
honing2 el
-
blauwschimmelkaas (opzionale)50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
4024.5 mg
Proteine
73.8 g
Calorie
8274.9 kJ /
1977.8 kcal
Grassi
121.2 g
Fibre
10.3 g
Grassi saturi
24 g
Carboidrati
228.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pizza 2.0
7 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Butter Chicken
1h
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Nessuna valutazione
Sate Ayam
1h 30min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nessuna valutazione
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nessuna valutazione
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nessuna valutazione
Tarbot in champagnesaus
Nessuna valutazione
Kurkuma schillen
Nessuna valutazione
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Nessuna valutazione
Lams- en Quinoastoofpot
Nessuna valutazione
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nessuna valutazione
IJs van Mango en Passievrucht
Nessuna valutazione