Dispositivi & Accessori
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Prep. 30min
Totale 9h
2 stuk
Ingredienti
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
2362.9 mg
Proteine
56.7 g
Calorie
5271.5 kJ /
1260 kcal
Grassi
55.9 g
Fibre
5.2 g
Grassi saturi
19.9 g
Carboidrati
141.9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pizza 2.0
7 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nessuna valutazione
Glutenvrij Brood
3h 20min
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Nessuna valutazione
Omelet Caprese
30min
Temaki Sushi
Nessuna valutazione
Harira
7h
Cashew brood wentelteefjes
Nessuna valutazione
Rugelach met pistache-halva
Nessuna valutazione
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nessuna valutazione
Bloemige Focaccia
Nessuna valutazione
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min