Dispositivi & Accessori
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Prep. 10min
Totale 25min
4 portie
Ingredienti
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
695 mg
Proteine
28.4 g
Calorie
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Grassi
47.9 g
Fibre
6.7 g
Grassi saturi
18.8 g
Carboidrati
98.7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ready, Set, Cook!
8 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Nessuna valutazione
Kokos Dahl
25min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nessuna valutazione
Kimchi kaasdip
Nessuna valutazione
Baklava kaastaart
Nessuna valutazione
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Nessuna valutazione
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nessuna valutazione
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nessuna valutazione
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Nessuna valutazione
Thaise nachos
Nessuna valutazione