Dispositivi & Accessori
Romige snijbietsoep
Prep. 10min
Totale 35min
4 portie
Ingredienti
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)50 g
-
witte snijbiet in stukken (2-3 cm)350 g
-
aardappelen geschild en in stukken (1 cm)200 g
-
ui gehalveerd40 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillon1 el
-
water600 g
-
melk50 g
-
extra vergine olijfolie1 el
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
15.4 g
Calorie
1753 kJ /
419 kcal
Grassi
7.1 g
Fibre
5 g
Carboidrati
78.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Winterse soepen
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Ratatouille
40min
Koolsoep
50min
Soba noodle mee goreng
40min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nessuna valutazione
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Nessuna valutazione
Roerbak met aubergines en kofu
Nessuna valutazione
Rijstsalade
1h
Pompoen vingers
1h 30min
Asperge-watermeloen salade
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min