Dispositivi & Accessori
Garnaal en zoete aardappel beignets
Prep. 40min
Totale 55min
24 stuks
Ingredienti
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
0.1 g
Calorie
66.4 kJ /
15.9 kcal
Grassi
1.6 g
Fibre
0 g
Carboidrati
0.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Ontvangen & genieten
9 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Cholent
Nessuna valutazione
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Nessuna valutazione
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Nessuna valutazione
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10min
Boekweit met champignons
25min
Spinazieknoedels in tomatenragout
1h
Aardappelgoulash
1h
Popcorn-ijs
Nessuna valutazione
Azteca taart
1h
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min