Dispositivi & Accessori
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Prep. 45min
Totale 8h
24 stuks
Ingredienti
Amandel en Poedersuiker
-
amandelpoeder95 g
-
poedersuiker95 g
-
water500 g
-
azijn50 g
Italian Meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamerteperatuur2
-
voedingskleurstof zwart, in poedervorm1 el
Bloemkoolmousse
-
gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g3
-
eiwit1
-
zout1 snuifje
-
sjalot30 g
-
witte wijn1 el
-
witte chocolade callets25 g
-
bloemkoolroosjes200 g
-
room, min. 30% vet225 g
Afwerking
-
kaviaar (opzionale)30 g
-
eetbaar bladgoud (opzionale)
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
20.3 mg
Proteine
1.9 g
Calorie
396.5 kJ /
94.8 kcal
Grassi
5.8 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
2.5 g
Carboidrati
9.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Hap en Tap
5 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Geraardbergse Mattentaarten
1h
Peperkoek met Honing
Nessuna valutazione
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nessuna valutazione
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Nessuna valutazione
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Champagne gelei
Nessuna valutazione
Kimchi kaasdip
Nessuna valutazione
Gember schillen
Nessuna valutazione
Kalfszwezerik met lente-uien
Nessuna valutazione
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min