Dispositivi & accessori
Pilaf with fragrant tarka
Prep. 20min
Totale 1h 20min
8 portions
Ingredienti
Pilaf
-
basmati rice300 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
saffron1 pinch
-
rose water1 tsp
-
salt2 tsp
-
ghee40 g
-
fresh curry leaves4
Tarka
-
brown onion60 g
-
ghee60 g
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods seeds only4
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg1 pinch
Assembly
-
roasted salted cashew nuts cut into pieces50 g
-
lemon juice only (approx. 40 g)1
-
salt1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
859.4 mg
Proteine
2.4 g
Calorie
911.9 kJ /
217.1 kcal
Grassi
15.7 g
Fibre
1.8 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
16 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Entertaining with Dani Valent
95 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40min.
Biryani
1hod. 25min.
Vada
2hod. 35min.
Pepper rasam
15min.
Tarka dal
30min.
Chicken tikka masala
1hod. 10min.
Pappadums with mint and coriander chutney
50min.
Amritsari dal
26hod.
Potato karakari
50min.
Lemon rasam
40min.
Achari paneer murgh
1hod. 5min.
Chicken 65 and green chutney
1hod. 5min.