Dispositivi & accessori
Blackberry vinegar chocolate truffles
Prep. 30min
Totale 17h
35 portions
Ingredienti
Blackberry vinegar
-
apple cider vinegar150 g
-
fresh blackberries150 g
-
caster sugar50 g
Ganache
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
desiccated coconut30 g
-
cocoa nibs20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
11.4 mg
Proteine
0.8 g
Calorie
341.8 kJ /
81.4 kcal
Grassi
5.6 g
Fibre
0.6 g
Grassi saturi
3.2 g
Carboidrati
6.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Entertaining with Dani Valent
95 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5min
Brown sugar spice rub
5min
Celery leaf gremolata
5min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Umami paste
5min
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Spicy peach and mango chutney
45min
Peaches in white wine syrup
4h
Black tahini and beetroot hommus
1h 10min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Cranberry and rosemary chutney
40min