Dispositivi & accessori
Creamy Moroccan bean soup
Prep. 10min
Totale 35min
4 portions
Ingredienti
-
shallots cut into halves45 g
-
olive oil20 g
-
450 g broad beans, frozenbroad beans, fresh450 g
-
courgettes diced200 g
-
tomatoes diced200 g
-
water600 g
-
fresh mint leaves5
-
fresh coriander leaves5
-
cumin seeds2 tsp
-
salt adjust to taste1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
7 g
Calorie
510 kJ /
122 kcal
Grassi
6 g
Carboidrati
10 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45min
Baked beans
20min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10min
Cream of Asparagus Soup
15min
Smooth fennel and carrot soup
40min
White Bean Soup
2h 45min
Red Lentil Soup
40min