Dispositivi & accessori
Rye Flatbreads
Prep. 20min
Totale 2h 10min
8 pieces
Ingredienti
-
oat flakes70 g
-
water500 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
honey2 Tbsp
-
sunflower oil plus extra for greasing100 g
-
rye flour200 g
-
bread flour plus extra for dusting380 g
-
salt1 ½ tsp
-
dried fennel seeds (opzionale) to taste½ - 1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
9 g
Calorie
1738 kJ /
415 kcal
Grassi
14 g
Fibre
4.8 g
Carboidrati
61 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Tasty Flatbreads
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Sourdough Rye
51h 10min
Plain Yoghurt
14h
Spelt Bread
1h 45min
Mayonnaise
5min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Rye Bread Rolls
4h
Five-seed bread
1h 50min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Pain aux Cereales
12h 15min
Rye and Walnut Bread
1h 25min