Dispositivi & accessori
Viscurry
Prep. 15min
Totale 35min
4 porties
Ingredienti
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
25 g
Calorie
1490 kJ /
359 kcal
Grassi
23 g
Fibre
4.1 g
Carboidrati
11 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cookidoo® Aan tafel 2021
10 ricette
Benelux
Benelux
Snel op tafel
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Snelle Thaise kipcurry
40min
Rijstsalade
1h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Zalm en venkel risotto
25min
Kip in perziksaus
40min
Arabische kip met couscous
45min
Risotto bolognese
45min
Vislasagne met courgette
1h
Mediterrane visschotel
1h 30min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min