Dispositivi & accessori
Gezouten karameltaart
Prep. 20min
Totale 2h 40min
24 sneetjes
Ingredienti
Bodem
-
ongezouten boter zachte boter120 g
-
zelfrijzende bloem120 g
-
ruwe rietsuiker120 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot80 g
Karamelvulling
-
gezoete gecondenseerde melk790 g
-
ongezouten boter zachte boter120 g
-
100 g melassesuikerstroop100 g
Topping
-
pure chocolade in stukken (3-4 cm)150 g
-
ongezouten boter zachte boter20 g
-
grof zout om te bestrooien
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 sneetje
Proteine
3 g
Calorie
1203 kJ /
286 kcal
Grassi
15 g
Fibre
1 g
Carboidrati
33 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Zoete verleiding
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nessuna valutazione
Brownies
50min
Karamelsaus
1h 30min
Gezouten-Karamelijs
14h
Runderpastei met bier
1h 40min
Mediterrane kippenpastei
50min
Kruidenboter flatbreads
35min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Dille en feta flatbread
1h 20min
Zalmburgers
25min
Kip met amandelen
25min
Zweedse worteltaart
2h