Dispositivi & accessori
Kruidenboter flatbreads
Prep. 30min
Totale 35min
8 stuks
Ingredienti
Kruidenboter
-
boter in stukken60 g
-
teentjes knoflook2
-
verse peterselie enkel de blaadjes1 takje
-
verse dille enkel de blaadjes2 stengels
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes1 takje
-
verse bieslook in stukken2 takjes
-
zout (opzionale)½ tl
Flatbread
-
volle yoghurt350 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven350 g
-
bakpoeder1 el
-
zout1 tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
7 g
Calorie
1045 kJ /
250 kcal
Grassi
8 g
Fibre
1.6 g
Carboidrati
35 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Heerlijke flatbreads
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Paashaas apero-hapjes
Nessuna valutazione
Pizzadeeg
1h
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Groen gekleurde eieren
Nessuna valutazione
Vloeibare karamel
25min
400-500 g ui karameliseren
50min
200 g ui karameliseren
40min
Karamelsaus
1h 30min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3h 20min
Gezouten karameltaart
2h 40min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Nessuna valutazione