Dispositivi & accessori
Vegan mozzarella
Prep. 10min
Totale 3h 40min
415 g
Ingredienti
Soaking
-
raw cashews (see Tips)120 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Cheese
-
coconut oil100 g
-
tapioca starch35 g
-
agar agar (see Tips)2 tsp
-
sauerkraut25 g
-
nutritional yeast (see Tips)1 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 415 g
Proteine
21.4 g
Calorie
7495.6 kJ /
1784.7 kcal
Grassi
163.3 g
Fibre
10.2 g
Carboidrati
58.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Plant to Plate
120 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Vegan custard
15min
Vegan gravy
40min
Vegan mayonnaise
15min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Soy bread with seeds
3h 50min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Tofu scramble
25min
Vegan Mayonnaise
15min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1h
Vegan butter
8h 5min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min