Dispositivi & accessori
Pesto Baked Eggs
Prep. 20min
Totale 1h 15min
6 portions
Ingredienti
Puff Pastry and Pesto
-
butter, unsalted diced (1 cm), then frozen150 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
water chilled60 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
toasted pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil70 g
Assembly
-
medium eggs6
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
13.7 g
Calorie
2218 kJ /
534 kcal
Grassi
41.5 g
Carboidrati
25.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Easter cooking
9 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1h 10min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Candy Corn Pudding
50min
White Chocolate Cheesecake
16h
Butternut Squash and Chestnut Rolls
1h 40min
Herb Bread
1h 10min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1h 20min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Panzerotti with Ricotta and Sausage - Panzerotti con ricotta e salsiccia
2h
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2h 15min
Cheese and Bacon Pastries
35min