Dispositivi & accessori
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Prep. 25min
Totale 50min
16 pieces
Ingredienti
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
539 mg
Proteine
11 g
Calorie
699 kJ /
167 kcal
Grassi
11 g
Fibre
2 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Indoor Picnic
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Peach Glazed Ham
1h 15min
Parmesan Stock Cubes
35min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1h
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Pulled Pork
4h 5min
Tuna Tapenade
5min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Artichoke Heart Bruschetta
30min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min