Dispositivi & accessori
Sous-vide Teriyaki Zalm
Prep. 20min
Totale 1h 20min
4 porties
Ingredienti
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
95 mg
Proteine
33 g
Calorie
1650 kJ /
394 kcal
Grassi
26 g
Fibre
1.2 g
Grassi saturi
5 g
Carboidrati
7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Cider-Kipstoofpot
Nessuna valutazione
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Nessuna valutazione
Minuut Koolsla
10min
Matzeballen
Nessuna valutazione
Roze pompelmoes en rode bessensap
Nessuna valutazione
Glutenvrije kerstfruitcake
Nessuna valutazione
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Ingelegde champignons
Nessuna valutazione
Asperge-langoustine terrine
10h
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1h 40min