Dispositivi & accessori
Curry lamb soup (TM6)
Prep. 10min
Totale 5h 10min
4 portions
Ingredienti
-
dried green split peas100 g
-
water to soak
-
canned whole peeled tomatoes400 g
-
coconut milk400 g
-
Indian curry paste (see Tips)150 g
-
lamb shanks cut into pieces (3-4 cm - see Tips)800 g
-
sea salt1 tsp
-
potato peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
2050.9 mg
Proteine
48.1 g
Calorie
3378.9 kJ /
804.5 kcal
Grassi
55.9 g
Fibre
6.2 g
Grassi saturi
25.6 g
Carboidrati
25.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
A few ingredients
20 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Prawn laksa (Chef Degan)
50min
Lamb korma
4h
Spicy Soy Sauce Chicken
30min
Beef rendang
6h 20min
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Chai latte parfait
29h 5min
Beef and coconut soup
30min
Coconut lamb curry
2h
Pork vindaloo
2h 20min
Beef Korma
2h 25min
Beef madras
1h 30min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min