Dispositivi & accessori
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
Prep. 15min
Totale 1h
2 portions
Ingredienti
-
red onion quartered30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained (reserving oil)55 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves5 g
-
mustard15 g
-
dried chilli flakes1 pinch
-
egg yolks from medium eggs (see tip)2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
beef fillet steak sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)200 g
-
olive oil30 g
-
pickled capers drained4 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1389 mg
Proteine
26 g
Calorie
1665 kJ /
398 kcal
Grassi
29 g
Fibre
28 g
Grassi saturi
6 g
Carboidrati
12 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Community Stars Showcase
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Porcini Mushroom Risotto
35min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1h 15min
Rum Babas
3h 45min
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6h 15min
Floating Islands
40min
Crema catalana
40min
Steak tartare
30min
Bordelaise Sauce
55min
Fougasse
2h
Spätzle with Mushroom Cream
30min
Stracciatella Soup
30min
Steak tartare
10min