Dispositivi & accessori
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Prep. 5min
Totale 25min
4 porties
Ingredienti
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
8 g
Calorie
3110 kJ /
743 kcal
Grassi
41 g
Fibre
24.1 g
Carboidrati
79 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Karamel maken
14 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nessuna valutazione
Hersenen cupcakes
1h 40min
Gekookte eieren
20min
Vloeibare karamel
25min
Dracula bloed
Nessuna valutazione
Kruidenboter flatbreads
35min
Karamel parfait
Nessuna valutazione
Canapé met ei
10min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Sushi tacos
1h
Vruchtensaus (coulis)
10min
Portugees crème brûlée
25min