Dispositivi & accessori
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
Prep. 40min
Totale 2h 50min
6 porties
Ingredienti
Meringue
-
fijne suiker100 g
-
eiwitten3
Passievruchten curd
-
verse passievruchtpulp80 g
-
sinaasappelsap (± 1 sinaasappel)40 g
-
fijne suiker50 g
-
zachte boter80 g
-
eieren3
Opbouw
-
room, 35% vet200 g
-
sinaasappels in partjes2
-
verse munt enkel de bladeren10 takjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
84.2 mg
Proteine
6.1 g
Calorie
1432.8 kJ /
341.2 kcal
Grassi
21.8 g
Fibre
2.8 g
Grassi saturi
14.2 g
Carboidrati
30.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Feesttafel
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Salmorejo
Nessuna valutazione
Spaanse brunch
1h 15min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3h
Lemon curd
20min
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Flan van asperges met zeetong
Nessuna valutazione
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Zalmburgers
25min