Dispositivi & accessori
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Prep. 5min
Totale 25min
4 porties
Ingredienti
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
642.3 mg
Proteine
16 g
Calorie
2525 kJ /
609.5 kcal
Grassi
51.3 g
Fibre
3.5 g
Grassi saturi
12 g
Carboidrati
19.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Leve de lente
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Nessuna valutazione
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Oriëntaalse brunch
Nessuna valutazione
Lactosevrije milkshake
Nessuna valutazione
Aardbeien mille-feuille
5h
Groenten met aardappelen en vlees
35min
Gekookte eieren
20min
Verse pasta zonder eieren
Nessuna valutazione
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Mosselen Marinière
Nessuna valutazione
Pindakaas
5min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Nessuna valutazione