Dispositivi & accessori
Rabarber, gember en citroen risotto
Prep. 10min
Totale 35min
4 porties
Ingredienti
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
6 g
Calorie
1803 kJ /
431 kcal
Grassi
14.6 g
Fibre
1.9 g
Grassi saturi
12.5 g
Carboidrati
67.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Rabarber
10 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nessuna valutazione
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Nessuna valutazione
Kimchi risotto
Nessuna valutazione
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Nessuna valutazione
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nessuna valutazione
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nessuna valutazione
Falafel met rode bieten hummus
20min
Pikante Kip met Kokosrijst
Nessuna valutazione
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Bananenbrood
1h 50min