Dispositivi & accessori
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Prep. 5min
Totale 25min
280 g
Ingredienti
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 280 g
Sodio
1212.1 mg
Proteine
16.5 g
Calorie
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Grassi
121 g
Fibre
34.5 g
Grassi saturi
13.6 g
Carboidrati
80.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10min
Chilli crunch (TM6)
30min
Thai red curry paste
10min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Kimchi
149h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Rava payasam
50min
Hollandaise
15min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Vanilla paste
10min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min