Dispositivi & accessori
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Prep. 15min
Totale 20min
4 portie
Ingredienti
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
40 mg
Proteine
3.9 g
Calorie
284 kJ /
67.9 kcal
Grassi
5.1 g
Fibre
0.5 g
Grassi saturi
0.7 g
Carboidrati
1.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cutter+
12 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Sloppy Gold Rush Burgers
Nessuna valutazione
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Nessuna valutazione
Mojito
5min
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Zalmtartaar
10min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Mini Fougasse
Nessuna valutazione
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Pesto met basilicum
5min