Dispositivi & accessori
Salade van peer en spek met mosterddressing
Prep. 10min
Totale 20min
4 porties
Ingredienti
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
Dijon mosterd50 g
-
ciderazijn20 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
water500 g
-
peren geschild en in stukken500 g
-
bacon in blokjes gesneden100 g
-
salade bladeren elke soort, versnipperd300 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
702 mg
Proteine
7 g
Calorie
1803 kJ /
430 kcal
Grassi
35 g
Fibre
6.3 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
18 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pompoen & Peer
9 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Bietencarpaccio met Burrata
Nessuna valutazione
Aziatische komkommersalade
Nessuna valutazione
Griekse salade met gestoomde kip
Nessuna valutazione
Scandinavische brunch
Nessuna valutazione
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nessuna valutazione
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Paneer tikka pizza
Nessuna valutazione
Vegetarisch Medaillons
Nessuna valutazione
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Chorizo Quiche
2h 30min
Vegetarische bruine rijst
40min
Tropische smoothie bowl met frambozen en hennepzaden
Nessuna valutazione