Dispositivi & accessori
Cutter Fermented Onions
Prep. 15min
Totale 72h 30min
4 portions
Ingredienti
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder10 ½ oz
-
water16 oz
-
salt1 ½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
879.6 mg
Proteine
0.8 g
Calorie
124.6 kJ /
29.8 kcal
Grassi
0.1 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
6.9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Healthy Happy Gut
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Avocado and Hemp Pesto
10min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Apple Onion Tea
15min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min
Medicine Ball Tea
20min
Keto Cranberry Sauce
20min
Coffee Shop Egg Bites
50min