Dispositivi & accessori
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
Prep. 10min
Totale 2h 35min
20 portions
Ingredienti
-
blue clitoria flowers (bunga telang) fresh or dried, lightly rinsed20
-
hot water50 g
-
glutinous rice soaked for 2 hours and drained300 g
-
coconut milk200 g
-
salt½ tsp
-
pandan leaves cut in 5 cm length3
-
water1200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
1 g
Calorie
338 kJ /
81 kcal
Grassi
3 g
Carboidrati
12 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Peranakan Snack Delight
13 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Homemade Fish Ball Soup
2h
Pineapple Tarts
1h 30min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Soy Milk
35min
Nyonya Spice Paste
15min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Homemade Pandan Kaya
55min