Dispositivi & accessori
Hollandaise saus
Prep. 5min
Totale 15min
500 gram
Ingredienti
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 500 gram
Sodio
939 mg
Proteine
48 g
Calorie
15119 kJ /
3611 kcal
Grassi
380 g
Fibre
0.2 g
Grassi saturi
203 g
Carboidrati
11 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 ricette
Benelux
Benelux
Ti potrebbe interessare anche...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Crème brûlée op Portugese wijze
Nessuna valutazione
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nessuna valutazione
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
XXL - Pompoensoep
50min
Bearnaisesaus
15min
Pisco sour
10min
Hollandaisesaus
15min
Pulled Pork
Nessuna valutazione
Zeevruchtensoep
30min
Béarnaisesaus
Nessuna valutazione
Klassieke sabayon
15min