Dispositivi & accessori
Baked artichoke dip
Prep. 5min
Totale 35min
420 gram
Ingredienti
-
Parmesan cheese crust removed and cut into cubes (3 cm)130 g
-
garlic clove1
-
mayonnaise (good quality) (see Tips)250 g
-
marinated artichoke hearts drained200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 50 g
Sodio
411.2 mg
Proteine
6.5 g
Calorie
761.9 kJ /
181 kcal
Grassi
14 g
Fibre
2.3 g
Grassi saturi
3.9 g
Carboidrati
6.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Caesar salad dressing
10min
Asian dipping sauce
25min
Beer and Chilli Peanut Clusters
1h 25min
Leek and smoked salmon dip
55min
Chimichurri
5min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Smoked salmon mousse
5min
Chunky basil pesto dip
10min
Hot Artichoke Dip
30min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min