Geräte & Zubehör
Beef Madras
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
garlic clove1
-
onions quartered65 g
-
vegetable oil plus 2 Tbsp15 g
-
braising steak diced (2 cm)400 g
-
Madras curry powder1 ½ Tbsp
-
tomato purée35 g
-
water or enough to cover meat200 g
-
½ tsp meat stock paste, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
lemon juice1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
399.7 mg
Protein
22.6 g
Kalorien
1092.6 kJ /
261.1 kcal
Fett
17.4 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
2.9 g
Kohlenhydrate
4.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Lamb Korma
4 Std.
Chicken Garam Masala
50 Min
Quick Lamb Dhansak
50 Min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Butter Chicken
50 Min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Prawn Bhuna
30 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 Min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Pork Vindaloo
4 Std.
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min