Geräte & Zubehör
Cremet champignonsuppe
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
6 portioner
Zutaten
-
champignon, frisk skåret i halve600 g
-
vand750 - 850 g
-
mælk300 g
-
1 ½ teske med top grøntsagsbouillongrøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)1 ½
-
hvedemel75 g
-
salt½ - 1 tsk
-
fløde75 g
-
persille, frisk kun bladene6 kviste
-
flødeost (optional)60 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
328.1 mg
Protein
6.3 g
Kalorien
592.1 kJ /
141.5 kcal
Fett
6.7 g
Ballaststoff
1.4 g
Gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kogebog
146 Rezepte
International
International
Min Kogebog
174 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen...
Cremet blomkålssuppe
50 min
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Cremet tomatsuppe
30 min
Misosuppe med tofu
No ratings
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
No ratings
Vietnamesisk pho
No ratings
Miso kyllinge suppe
No ratings
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
No ratings
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
No ratings
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
No ratings
Vichyssoise med pasta
35 min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
No ratings