Geräte & Zubehör
Cullen Skink
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
2 portions
Zutaten
-
onions quartered50 g
-
unsalted butter diced20 g
-
oil for greasing
-
medium eggs2
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)200 g
-
water330 g
-
milk200 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)230 g
-
bay leaf½
-
fine sea salt½ tsp
-
grated lemon zest½ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped½ Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1585.6 mg
Protein
41.5 g
Kalorien
1828.6 kJ /
437.1 kcal
Fett
18.3 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
25.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Cod and Spinach Soup
40 Min
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45 Min
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1 Std.
Leek and Potato Soup
40 Min
Anchovy Breadcrumbs
5 Min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 Std.
Porcini Mushroom Risotto
35 Min
Crab Salad on English Muffins
2 Std. 45 Min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 Min
Tomato Soup with Burrata
35 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 Min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 Min