Geräte & Zubehör
Cullen Skink
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
2 portions
Zutaten
-
onions quartered50 g
-
unsalted butter diced20 g
-
oil for greasing
-
medium eggs2
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (1 cm)200 g
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water330 g
-
milk200 g
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ground black pepper¼ tsp
-
smoked haddock undyed, skinned, cut in pieces (3 cm)230 g
-
bay leaf½
-
fine sea salt½ tsp
-
grated lemon zest½ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped½ Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1585.6 mg
Protein
41.5 g
Kalorien
1828.6 kJ /
437.1 kcal
Fett
18.3 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
25.7 g
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