Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm), plus extra shaved for garnishing
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 75 g), quartered
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 120 g pancetta, diced
- 400 g water
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 100 g courgettes, diced
- 2 celery stalks, diced
- 1 carrot, diced
- 400 g tinned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 400 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade (see Tips)
oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 1 tsp dried chilli flakes
- 6 slices crusty bread, for serving
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1564 kJ / 372 kcal
- Protein
- 26.1 g
- Kohlenhydrate
- 30.2 g
- Fett
- 13.8 g
- Ballaststoff
- 13.2 g
Alternative Rezepte
Mushroom Risotto
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Carrot and Coriander Soup
25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Red Lentil Soup
40min
Mulligatawny Soup
35min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min