Tuscan Bean Soup
TM6 TM5 TM31

Tuscan Bean Soup

4.8 (186 Bewertungen)

Zutaten

  • 70 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm), plus extra shaved for garnishing
  • 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ brown onion (approx. 75 g), quartered
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 120 g pancetta, diced
  • 400 g water
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 100 g courgettes, diced
  • 2 celery stalks, diced
  • 1 carrot, diced
  • 400 g tinned chickpeas, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 400 g tinned kidney beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 400 g tinned cannellini beans, rinsed and drained (weight is pre-draining)
  • 1 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see Tips)
    oder 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 tsp dried chilli flakes
  • 6 slices crusty bread, for serving

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1564 kJ / 372 kcal
Protein
26.1 g
Kohlenhydrate
30.2 g
Fett
13.8 g
Ballaststoff
13.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte