Geräte & Zubehör
Pierogi with Meat
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
Filling
-
onion quartered130 g
-
rapeseed oil25 g
-
beef meat cooked, cut in pieces (see tip)430 - 460 g
-
carrot peeled, cooked, cut in pieces (see tip)55 - 65 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
dried marjoram½ tsp
Pierogi
-
water plus extra for cooking the pierogi330 g
-
medium eggs2
-
rapeseed oil25 g
-
plain flour plus extra for dusting750 g
-
fine sea salt for cooking pierogi1 pinch
-
water for cooking pierogi
-
fine sea salt for cooking pierogi
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
20.3 g
Kalorien
2006 kJ /
479 kcal
Fett
12.1 g
Ballaststoff
3.1 g
Kohlenhydrate
74.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Polish Doughnuts (Pączki)
1 Std. 20 Min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 Std. 30 Min
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 Std. 30 Min
Potato Pancakes
45 Min
Jelly Earthworms in Chocolate Soil
3 Std.
Mojito
5 Min
Sultana and Cranberry Rolls
14 Std. 25 Min
Four Cheese Pizza
2 Std. 35 Min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45 Min
Neapolitan Pizza
9 Std.
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 Std. 45 Min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 Min