Geräte & Zubehör
Moscato panna cotta with pistachios
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 6 Std. 25 Min
8 portions
Zutaten
-
chilled water50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
raw sugar100 g
-
thickened cream500 g
-
full cream milk270 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
Pink Moscato wine100 g
-
natural pink food colouring (optional)2 drops
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 8 portions
Natrium
278.5 mg
Protein
40 g
Kalorien
10874.5 kJ /
2589.2 kcal
Fett
215 g
Ballaststoff
4.5 g
Gesättigte Fettsäuren
125.2 g
Kohlenhydrate
136.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cookidoo celebration!
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen...
Panna cotta
6h 15min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Lime glaze
40min
Crème brûlée
7h
Traditional crème brûlée
25h
Grand Marnier® soufflé
1h
Raspberry and lemon flan
1h
Summer ice cream cake
4h 50min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Cheesecakes in jars
4h
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min