Geräte & Zubehör
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 stuks
Zutaten
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
bladspinazie , in diepgevroren blokjes140 g
-
kalkoenbout , in stukken (3 tot 5 cm)500 g
-
zout1 tl
-
ei , geklopt1
-
paneermeel50 g
-
extra vergine olijfolie30 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Kalorien
1230 kJ /
294 kcal
Protein
36 g
Kohlenhydrate
10.7 g
Fett
12.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Ratatouille
40 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50 Min
Tex-mexburger
4 Std. 25 Min
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Paprika's in zoetzure saus
30 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Garnituur van courgette
30 Min