Geräte & Zubehör
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Paaskoekjes
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken100 g
-
bakpoeder½ tl
-
komijnzaad½ tl
-
zout½ tl
Kruidensaus
-
verse peterselie (ong. 20 g), enkel de bladeren1 bos
-
verse bieslook (ong. 10 g), in ringen1 bos
-
crème fraîche, 15% v.g200 g
-
melk30 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
agavesiroop10 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
kaviaar6 tl
-
tuinkers vers6 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
258.3 mg
Protein
8.3 g
Kalorien
744 kJ /
177.8 kcal
Fett
13.2 g
Ballaststoff
0.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Kohlenhydrate
6.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasrecepten
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Keine Bewertungen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Keine Bewertungen
Worstmummies
Keine Bewertungen
Vijgenmosterd
25 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Eendenlever
33 Std.
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min