Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
TM6 TM5 TM31

Gluten free coconut crêpes with apricot sauce

5.0 (5 Bewertungen)

Zutaten

Pastry cream

  • 30 g gluten free cornflour
  • 60 g caster sugar
  • 430 g full cream milk
  • 4 egg yolks
  • 30 g orange liqueur

Apricot sauce

  • 30 g unsalted butter, cut into pieces
  • 125 g white sugar
  • 300 g canned apricots, drained
  • 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
  • 120 g orange juice
  • 2 tsp gluten free cornflour
  • 2 tsp water
  • 30 g orange liqueur

Coconut crêpes

  • 4 eggs
  • 270 g coconut milk
  • 30 g gluten free cornflour
  • 40 g arrowroot flour
  • 1 pinch salt
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 110 g canned apricots, drained
  • 1 sprig fresh mint leaves, to serve

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1723.5 kJ / 410.4 kcal
Protein
7.2 g
Kohlenhydrate
47 g
Fett
21.8 g
Gesättigte Fettsäuren
14.1 g
Ballaststoff
2.3 g
Natrium
94.9 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte