Tomato soup with ham and cheese wands
TM6 TM5 TM31

Tomato soup with ham and cheese wands

4.4 (71 Bewertungen)

Zutaten

Ham and cheese wands

  • 100 g unsalted butter, cut into cubes and frozen
  • 100 g plain flour, plus extra for dusting
  • 1 pinch fine salt
  • 50 g chilled water
  • 40 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 1 egg, lightly beaten
  • 30 g ham, cut into pieces
  • 1 tbsp celery seeds

Tomato soup

  • 100 g brown onion, cut into halves
  • 130 g carrots, cut into pieces
  • 110 g celery stalks, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 50 g unsalted butter
  • 1 tbsp olive oil
  • 1 dried bay leaf
  • sea salt flakes, to taste
  • ¼ tsp white pepper
  • 100 g tomato paste
  • 800 g fresh tomatoes, cut into halves
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g water

Nährwerte
pro 1 portions
Kalorien
1160.3 kJ / 276.3 kcal
Protein
6.4 g
Kohlenhydrate
15.1 g
Fett
20.5 g
Gesättigte Fettsäuren
11.8 g
Ballaststoff
3.6 g
Natrium
606.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte