Geräte & Zubehör
Cream of tomato soup
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
onions cut into halves50 g
-
butter or olive oil30 g
-
fresh tomatoes cut into halves700 g
-
tomato paste70 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
dried oregano or dried mixed herbs1 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tbsp
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
912.7 mg
Protein
2.5 g
Kalorien
864.3 kJ /
205.8 kcal
Fett
16.8 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
7.1 g
Kohlenhydrate
9.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Cucumber soup
25 Min
Spicy cauliflower soup
20 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Cream of mushroom soup
20 Min
Zucchini soup
25 Min
Vegetable soup
35 Min
Creamy tomato and basil soup
30 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Cauliflower soup with bacon dust
35 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Classic mushroom risotto
30 Min
Tomato pasta sauce
40 Min