Geräte & Zubehör
Lamb stew
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut (3 cm x 3 cm)900 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
paprika½ tbsp
-
vinegar2 tbsp
-
thyme, fresh1 sprig
-
oregano, fresh½ tsp
-
bay leaf, dried1
-
white wine50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
14.84 g
Kalorien
1418 kJ /
339 kcal
Fett
30.57 g
Ballaststoff
0.1 g
Kohlenhydrate
1.17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Mediterranean Cuisine
67 Rezepte
Schweiz
Schweiz
Das könnte dir auch gefallen...
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Keine Bewertungen
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 Min
Beef Jungle Curry
1 Std.
Angolan fish stew (Calulu)
50 Min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 Std. 5 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Meatballs in Spanish sauce
55 Min
Lamb tagine with apricots and honey
1 Std. 30 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Mashed Potatoes
30 Min