Geräte & Zubehör
Plum Lattice Tart
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
8 slices
Zutaten
Pastry
-
granulated sugar100 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for greasing200 g
-
plain flour370 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
plums halved, stone removed800 g
-
granulated sugar60 g
-
unsalted butter20 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves¼ tsp
Assembly
-
milk for brushing/glazing1 Tbsp
-
icing sugar for dusting2 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Protein
6 g
Kalorien
2135 kJ /
510 kcal
Fett
24.1 g
Kohlenhydrate
67.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 godz. 20 min
Chocolate Babka
3 godz.
Apples with Cider Sabayon Sauce
40 min
Rye Flatbreads
2 godz. 10 min
Rhubarb Pancake Pieces
50 min
Rhubarb and Strawberry Jam
30 min
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Steamed Apple and Ginger Cake
1 godz. 10 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Sourdough-style Loaf
122 godz. 45 min
Carrot Cake
2 godz. 30 min