Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 60 - 80 g brown onion, cut into halves
- 20 g olive oil
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 400 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 250 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g dried fusilli pasta or similar short dried pasta
- 150 g fresh green beans, cut into pieces (2-3 cm) (optional)
- 70 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 2 sprigs fresh basil, leaves only, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2383.5 kJ / 567.5 kcal
- Protein
- 26 g
- Kohlenhydrate
- 38.2 g
- Fett
- 33.7 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 17.1 g
- Ballaststoff
- 4.6 g
- Natrium
- 484.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken and pesto risoni
35 min
Beef stroganoff
35 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Pasta with tuna
30min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Mushroom and bacon pasta
30min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Linguine with salmon and herbs
25 min