Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 150 g dried rice noodles
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 1 - 2 fresh chillies, trimmed and cut into halves (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, roots and stalks (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- 1 jar laksa paste (approx. 220 g - see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 whole eggs
- 6 stalks baby bok choy, leaves and stalks separated and cut into pieces (4-5 cm)
- 200 - 250 g firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm)
- 400 g coconut milk
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 2 skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4 cm)
- boiling water
- fish sauce, to taste
- lime juice, to taste
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices for garnishing
- 2 - 4 tbsp fried shallots, for garnishing
- 100 g bean sprouts, for garnishing
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 lime, cut into quarters, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2874 kJ / 684.3 kcal
- Protein
- 54 g
- Kohlenhydrate
- 36.5 g
- Fett
- 35 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 16.7 g
- Ballaststoff
- 6 g
- Natrium
- 2094.3 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Thai green chicken curry
30 min
Coconut fish curry
1h 10min
Prawn and chicken laksa
40min
Nasi goreng
40min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Thai green curry paste
10min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h
Chiang Mai noodles
25 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min