Kompatible Versionen
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Marinated Chicken Skewers
- 1 ½ tsp salt
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp ground allspice
- 450 g chicken breasts, skinless, cut in long thin strips (0.5 cm thick, 2 cm wide)
- 6 - 8 cherry tomatoes (optional)
- 50 g onions, quartered
-
60
g tomato purée
oder 60 g ketchup - 4 - 6 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g water
- 20 g white wine vinegar
Salad Dressing
- 50 g cherry tomatoes, halved
- 15 g wine vinegar
- 20 g olive oil
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper (optional)
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only
Steamed Chicken Skewers, Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
- 200 g basmati rice
- 1700 g water
- 120 g carrots, cut in pieces
- 1 tsp cumin seeds (optional)
- 1 ½ tsp salt
- 600 g mixed vegetables (e.g. peppers, aubergines, courgettes, cauliflower, broccoli, asparagus), cut in pieces (3 cm)
- 100 g green lettuce leaves, for serving (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1801 kJ / 431 kcal
- Protein
- 39 g
- Kohlenhydrate
- 48 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoff
- 6.8 g
Alternative Rezepte
Chicken Garam Masala
50min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken Korma
40 Min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 Min
Chicken Pizzaiola
50min
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 Std. 10 Min
Chicken Tikka
4h 10 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min