Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1440 g water
- 300 g witte kortkorrelige rijst (bv. sushirijst), gespoeld en uitgelekt
- 60 g Chinese kool, in stukken (2 cm)
- 100 g uien, in dunne ringetjes (2 mm)
- 40 g wortelen, in dunne reepjes (2 mm)
- 4 sneetjes kombu (ong. 2 cm elk) (optional)
- 10 - 12 grote rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd (ong. 170 g)
- 300 g schelpdieren, schalen geschraapt
- 250 g rauwe pijlinktvisringen
- 75 g Japanse sojasaus (zie tip)
- 60 g sake
- 1 tl zout
- 2 tl lichte sesamolie (10 g)
- 80 g misopasta
- 5 snuifjes wakame vlokken, gedroogd
- 200 g zijden tofu, in blokjes (1.5 cm) (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 71 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoff
- 1.8 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Keine Bewertungen
Soba noodle mee goreng
Keine Bewertungen
Kikkererwten shoarma salade bowl
40 min
Tempé
48h
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Vegan challah brood
2h 30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Keine Bewertungen
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Keine Bewertungen
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Iers sodabrood
Keine Bewertungen
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Veen- en vlierbessen punch
Keine Bewertungen