Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- ½ linguriță sare, plus după gust
- ¼ linguriță piper negru măcinat, plus după gust
- 1 ½ lingură făină (15 g), plus pentru pudrat suprafața de lucru
- 190 g lapte, plus pentru uns plăcinta
- 4 căței de usturoi
- 10 g ulei vegetal
- 750 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
- 2 lingurițe ierburi aromate uscate, în amestec (ex. ierburi de Provence)
- 190 g lapte
- 20 g unt
- 400 g aluat pentru foitaj
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1452 kJ / 347 kcal
- Protein
- 9 g
- Kohlenhydrate
- 28 g
- Fett
- 21 g
- Ballaststoff
- 4.2 g
Alternative Rezepte
Biscuiți cu brânză
2 Std. 30 Min
Clătite din morcovi, cu sos de roșii
1 Std.
Biban de mare gătit la aburi, cu cușcuș cu năsturel și portocală
35min
Pizza Star
1 Std. 45 Min
Plăcintă împletită cu carne de porc
40min
Quiche cu mazăre
1 Std.
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1 Std. 25 Min
Foitaj rapid
1 Std. 20 Min
Sufle rapid de brânză
45 Min
Tartă cu ciuperci
50 Min
Musaca de linte
2h 20min
Aluat fraged
5min