Geräte & Zubehör
Sticky toffee puddings
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
-
pitted dates150 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
water180 g
-
butter to grease
Sticky toffee sauce
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
60 g brown sugarsoft brown sugar60 g
-
75 g honeygolden syrup75 g
-
full cream milk40 g
-
½ tsp vanilla sugarnatural vanilla extract¼ tsp
Sticky toffee puddings
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
110 g brown sugardark brown sugar110 g
-
plain flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
egg1
-
water700 g
-
ice cream to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3.7 g
Kalorien
1393.3 kJ /
333 kcal
Fett
11.3 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
56.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Lemon Posset
2 Std. 40 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Honeycomb
1 Std. 30 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Butterscotch Delight
20 Min
Shortbread
1 Std.
Salted caramel sauce
40 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min