Geräte & Zubehör
Sticky toffee puddings
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 1 Std.
8 portions
Zutaten
-
pitted dates150 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
water180 g
-
butter to grease
Sticky toffee sauce
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
60 g brown sugarsoft brown sugar60 g
-
75 g honeygolden syrup75 g
-
full cream milk40 g
-
½ tsp vanilla sugarnatural vanilla extract¼ tsp
Sticky toffee puddings
-
unsalted butter cut into pieces40 g
-
110 g brown sugardark brown sugar110 g
-
plain flour150 g
-
baking powder½ tsp
-
egg1
-
water700 g
-
ice cream to serve
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
3.7 g
Kalorien
1393.3 kJ /
333 kcal
Fett
11.3 g
Ballaststoff
1.8 g
Kohlenhydrate
56.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Ginger fluff
50 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 Std.
Eccles Cakes
1 Std. 45 Min
Hot cross bun loaf
2 Std. 40 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Shortcrust pastry
5 Min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2 Std. 40 Min
Angela's Sticky Tea Bread
1 Std. 30 Min
Shortbread
1 Std.
White chocolate fudge
3 Std. 10 Min
Sticky date pudding
1 Std. 30 Min