Geräte & Zubehör
Vislasagne met courgette
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 porties
Zutaten
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
51 g
Kalorien
2047 kJ /
489 kcal
Fett
20 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Starterskit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen...
Knapperige chocolade stokjes
55 Min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 Std.
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 Min
Viscurry
35 Min
Ovenschotel met kip en spek
1 Std. 10 Min
Hot dogs
35 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Mediterrane visschotel
1 Std. 30 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min